Advies en ontwerp

Advies en ontwerp op maat omdat elke situatie uniek is 

Wij zijn een ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in advies, onderzoek, projectmanagement en consultancy van technische installaties.
Ook voor installatietechniek in de openbare ruimte kunt u een beroep op ons doen. Onze specialisten hebben een ruime staat van dienst en vertalen uw wensen in een concreet plan op maat.

Totale aanpak
Het inrichten van markt- en evenemententerreinen is één van onze specialiteiten. Uitgebreid onderzoek, contacten met diverse branche organisaties en de dagelijkse praktijk zijn de belangrijkste pijlers voor de juiste voorziening voor uw markt- en evenemententerrein. Duurzaamheid, kwaliteit, wettelijk kader, integrale investeringen, exploitatie en beheer spelen hierbij een belangrijke rol. Wij kijken verder dan alleen de kasten. Wij slaan voor u een brug tussen realisatie en exploitatie.

Duidelijkheid
Op aanvraag kunnen wij voor u diverse ontwerpen maken, budgetten opstellen, exploitatiemogelijkheden en kosten berekenen, plannen van aanpak en communicatieplannen opstellen, vergunningen aanvragen en gebruikersinstructies geven. Hiermee weet u in een zeer vroeg stadium waar u aan toe bent.

Contact
Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.

CONTACT