Erkend leerbedrijf

Wij leiden vakmensen op 

Wij zijn officieel erkend als leerbedrijf door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven (SBB). Dit biedt ons de mogelijkheid om vakmensen op te leiden. Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door een bijdrage te leveren aan het enorme tekort aan technische vakmensen aan te vullen in Nederland. Immers vakmanschap is het fundament van goede kwaliteit.

Leerplaats
Wij bieden als erkend leerbedrijf een veilige en inspireerde plaats waar elektrotechnische studenten werkervaring op kunnen doen en de fijne kneepjes van het vak kunnen leren. Daarnaast bieden wij praktijk leerplaatsen aan. Op deze wijze kunnen de toekomstige vakmensen via de dagelijkse praktijk het vak leren van onze ervaren collega’s. Hiermee wordt kennis overgedragen aan de nieuwe generatie en dragen wij bij aan de toekomst van het vakmanschap.

Samenwerken
Dit doen wij in nauw overleg met betrokken onderwijsinstellingen. Er is regelmatig nauw overleg met de docenten. Daarnaast werken wij nauw samen met SBB om de beste praktijkopleiding voor studenten aan te bieden.

Meer informatie
Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven (SBB)

Contact Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.

CONTACT