Financiële ontzorging

Zowel tijdens de realisatie fase als tijdens het gebruik van uw technische installaties kunnen wij u maximaal financieel ondersteunen en zorgen uit handen nemen.

Realisatie laten financieren 

Heeft u onvoldoende middelen om uw project volledig te financieren dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Of het nu gaat om alle projectkosten of een deel van de  financiering wij kunnen voor u een helder en op maat gemaakte financiele oplossing bieden.

Bij een projectfinanciering wordt er een huurkoopovereenkomst afgesloten. Voor een bepaalde periode zijn wij de (deel) eigenaar van de installaties en via een periodieke vergoeding wordt er afgelost op de investering. Op deze wijze worden de onderhouds-, beheerkosten en financieringskosten voldaan. Aan het einde van de overeenkomst wordt u volledig de eigenaar van de installaties. Wij verzorgen gedurende deze periode ook het onderhoud en zijn installatieverantwoordelijke . Zo  heeft u geen zorgen over de aanleg en het in stand houden van de gerealiseerde installaties.

Verrekenen energiekosten

Via onze oplossing SLIMME kast kunnen wij ook de gehele exploitatie van de energiekosten uit handen nemen. Bij deze aanpak kunnen gebruikers via het online platform en/of handige STROOMkast App  een stroompunt activeren.

Alle gegevens over de energiekosten worden live inzichtelijk gemaakt en worden door ons periodiek geïnd. Als eigenaar van de installaties bepaald u zelf de tarieven. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om ook andere kosten zoals beheer en investeringen deels of volledig door te belasten.

De gehele debiteurenbeheer wordt door ons verzorgt. We versturen names u de facturen en incasseren deze. Alle transacties worden live overzichtelijke gerapporteerd op ons online platform. Maandelijks keren wij de opbrengsten uit aan de gemeente. Dit is inclusief uitgebreide specificaties zodat u op de cent nauwkeurig kan herleiden hoe dit tot stand is gekomen. Mocht een gebruiker niet betalen dan wordt deze automatisch geblokkeerd. Met deze aanpak worden alle financiële zorgen uit handen genomen


Contact
Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.

CONTACT