Kwaliteit en Veiligheid

Wij zijn dagelijks bezig met het continu verbeteren van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu (KAM). Daarnaast werken wij aan onze toekomst door vakmensen op te leiden.

Belangrijke aandachtspunten hierbij zijn:
– klantgericht werken;
– voldoen en overtreffen aan eisen en verwachtingen van onze stakeholders;
– zorgen voor de beste kwaliteit;
– het voldoen aan wet- & regelgeving;
– de zorg voor veiligheid van eigen medewerkers en derden;
– het voorkomen van materiële- en milieuschade (zoals uitstoot en afvalstromen);
– het voorkomen van ongevallen;
– continu opleiden van vakmensen.

Om deze doelstellingen te realiseren en te behouden is er een intern managementsysteem. Daarnaast wordt dit bewezen door twee certificaten:

ISO 9001 

Dit certificaat is een internationaal bewijs van kwaliteit van dienstverlening en interne processen, continue verbeteringen op dit gebied en het verbeteren van efficiëntie.

CERTIFICAAT

VCA**

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is nationaal het meest ingezette managementsysteem voor veilig werken. VCA wordt ingezet om medewerkers veiliger te laten werken en om het aantal arbeidsongevallen te verminderen. Wij gecertificeerd op het hoogste niveau

CERTIFICAAT

SBB erkend leerbedrijf

Wij zijn officieel erkend als leerbedrijf door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven (SBB). Dit biedt ons de mogelijkheid om vakmensen op te leiden. Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door een bijdrage te leveren aan het enorme tekort aan technische vakmensen aan te vullen in Nederland. Immers vakmanschap is het fundament van goede kwaliteit.

LEES MEER

Netbeheer Nederland Certificaat van Goedkeuring

Van 1 juli 2023 gelden er in Nederland nieuwe voorschriften voor het maken van een elektrische aansluiting van maximaal 3x80A in de openbare ruimte.

LEES MEER