Onderhoud

Continuïteit door periodiek onderhoud

Onze onderhoudsdienst vormt een belangrijk onderdeel van onze serviceverlening. Alle reacties en vragen van klanten, op gebied van onderhoud en storingen, komen binnen bij onze Onderhoudsdienst, die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is.

Continuïteit
Na het afsluiten van een serviceovereenkomst bent u altijd verzekerd van snel en adequaat onderhoud. Hiermee wordt de levensduur van uw installatie verlengd en is de kans op onnodige verrassingen geminimaliseerd. Wij werken met uitsluitend gespecialiseerde medewerkers die uw kasten door en door kennen. Een onderhoudsovereenkomst bestaat uit preventief en correctief onderhoud.

Preventief Onderhoud
Preventief onderhoud wordt één of twee keer per jaar uitgevoerd, waarbij alle componenten worden gecontroleerd, schoongemaakt, doorgemeten en indien nodig vervangen. Hierdoor worden eventuele technische problemen vroegtijdig gesignaleerd en opgelost. Daarnaast worden de kasten volledig geïnspecteerd en dit wordt vastgelegd in een rapportage. De continuïteit blijft optimaal gewaarborgd.

Correctief onderhoud
Zodra door u een probleem is geconstateerd bij één van uw kasten neemt u contact op met onze Onderhoudsdienst, waarna één van onze monteurs bij u langs komt om het probleem te verhelpen. Doordat wij vrijwel alle onderdelen op voorraad hebben kunnen snel herstellen.

Online Beheer
Iedere melding leggen wij vast en bewaken wij in een beveiligde database die u via internet kunt benaderen. Via de webportaal kunt u op elk gewenst moment live inzage hebben in de status van periodiek onderhoud, afhandeling storingen, overzicht van alle kasten en locaties en financiën. Zo kunt u op ieder willekeurig moment altijd de actuele status nagaan. Met dit digitale logboek worden kortom alle stappen van het beheer en onderhoud bijgehouden, tot en met de facturatie aan toe. U heeft in één op slag welke bezittingen u heeft en wat de status hier van is. Dit bespaard u veel tijd en geld.

Contact
Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.

CONTACT

onderhoud aan een PUTkast op locatie 

online onderhoudsportaal met alle actuele gegevens van uw installaties